Lite sol och humöret är på topp

Idag kom sommaren och vände. Efter flera dagar med strålande sol i storstan så har det varit kallt och blåsigt hemma, förutom igår och idag. Gårdagen var jag med Big på jobb från fem (!!) på morgonen till eftermiddan. En får ta de chanser man har till umgänge, det där med oss i samma kommun är en bristvara för tillfället. Koppla det med Bigs workoholicgen även på helgen. Då blir det små skärvor av umgänge. Men vi har amerikafrämmande så jag har inte så mycket tid med honom ändå. Passar på att umgås så mycket som möjligt med de långväga gästerna.

Just nu har jag busat benen, en färgbomb med extra orange i håret och fuktmask, så läcker som man kan bli. Vaknade typ 5 i morse och ingen Big här, han dök upp efter någon timme så vi kollade lite Netflix och efter det sov jag till halv två! ÄNTLIGEN! Jag sover asdåligt just nu. Svängde förbi honom mellan jobben och sedan fick jag äntligen tummen ur röven och klippte gräset. Jag är byns taikon. Jag har inte orkat rensa rabatter så där ligger drivor med fjolårsbås, inte heller har jag krattat tomten och dessutom så var gräset sjukt högt. Det är som lite roligare att fixa ute när solen strålar.

Två veckor jobb till och lika lång tid släktingarna är här. Sen semester och planen är att jag och en kompis tar en sista minuten direkt till Medelhavet. Sol och paraplydrinkar är enda planen.

Annonser

2 tankar om “Lite sol och humöret är på topp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s