Fötter, föräldraskap och Iron Maiden

Här ligger jag med mina oompysslade vinterfötter i vädret och lyssnar på Magnus Uggla och Noice…min sommarspellista är jeflars blandad 😁. Rosé i glaset och solen skiner. Fick 40 minuter i solen innan jag åkte till Kallax för att hämta min favoritson (hans ord) som absolut kände att han behövde komma upp till mamma i helgen trots att jag åker ner nästa torsdag. Lämnade honom hos fadern direkt för ikväll och i morgon ska vi umgås innan han återlämnas till sin far, mitt favoritex och favoritpappa.

Jag lämnade över ungen (när måste man sluta kalla dom det?) och bytte några ord med exet och skojade om att jag är den snälla föräldern medan han ställer krav och är bestämd fast det är jag som ber honom ta de jobbiga snacken för att sedan förvisso stödja honom i dom men jag framstår som den snälla. Insåg att det är ju lite så. Jag är visst bestämd, men mer blödig. Han är mer bestämd och konsekvent än mig medan jag heeeela tiden tänker på hur hård jag varit och slätar ut. Tur vi kompletterar varandra.

Inte för att jag skulle skriva om det men på allvar, han är fantastisk förälder trots att grabbarna tycker att han är mer återhållsam med känsloyttringar. Som om det inte räcker med mina! En reflektion bara. Jag uppfattar inte honom så, vi skojar och skrattar och kan känna samhörigheten vi hade förr (25+ år sedan 😲) och jag tycker ännu han är rolig medan ungarna inte ser den sidan på samma sätt.

Jaha det blev ett sånt inlägg jag inte tänkte alls. Nå eftersom alla hela tiden funderar på mig, min hälsa, mitt jobb och min relation så kommer en kort resumé. Jag mår äntligen rätt bra, förkylningen bedarrar och jag är piggar, jobbet är mest bra och heltiskt just nu och jag känner mig aldrig färdig med något. Jag har lite betänkligheter gentemot en kollega som gnager 🤔. Big och jag är töntiga som vanligt och fogar liksom till något mer än tidigare. Jag vet inte var det landar än. Men viktigast av allt är att jag fick loss två sittplatser på Iron Maiden nästa helg och jag tror ännu inte att det är sant. Såååå jävla taggad!!

Annonser

5 tankar om “Fötter, föräldraskap och Iron Maiden

  1. Men snälla du, sedan när ser ungar sina föräldrar med samma ögon som andra gör? Speciellt föräldrarna i fråga? *asg*

    Kul att du fick biljetter. 😀 Själv ska jag hjälpa en kompis att flytta på lördag och sedan packa en väska inför semester och träffa syrran och några vänner på några glas vin innan vi far på semester på måndag. Känns som en bra helg, det där. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s