Gissa var jag ligger just nu?

Kollade igenom mitt förra inlägg och inser, återigen, hur jag svänger och far i tankarna. I alla fall så var den följande veckan en mardröm. Min dator kraschade, jobbdatorn stängde ner för uppdatering mitt i en tenta och filformat universitetet krävde kunde inte min dator eller ungens hantera. Total katastrof. Sedan sov jag i ganska precis en vecka, kul med ledighet…verkligen. Inte nog med det så skrapades lacken av på min nya bil. Insåg att jag måste vara en riktig jävel som fick samlat straff från alla håll.

Den mest positiva saken som hänt är VG på kaostentan trots att jag fick blackout och satt med supporten i telefon minst en halvtimme. Sitter nu och väntar in resultat på mindre uppsats, stressjobb och det är inte säkert den blir godkänd. Ok på mitt PM inför vårens skrivande, valde vampyrer i litteraturen…kan jag något så är det vampyrer. Å så om jag mot förmodan fixat översättningstentan. Inte självklart alls. 

Jobbet. Konflikter. Facket och sånt. Känns antingen bra eller dåligt, i den frågan får jag återkomma.

Big. Jag tycker om honom mer idag än sist. Eller jag har inte slutat tycka om honom däremot är jag mellan varven mer eller mindre okej med hans tidsoptimism och insomningsförmåga. I morse dök han upp klockan 5 när han skulle komma vid midnatt. Ni fattar kanske. Idag är han på plus dock. Har varit i garaget och tinat upp bilen och han har skruvat fast kupévärmaren. Jag har torkat smörjfett från golvet och sånt medan han skruvat i både lastbil och skoter.

Vi har snackat om tiden vi lägger ner på sociala medier återigen men nog stod vi bredvid varandra med mobilen i handen. Han kollade nå motorklipp och jag böcker på instagram. Startade ett konto där jag skriver om böcker, serier och film. Har jag tur dyker han upp mitt i natten men med tanke på hur han är så kommer han somna hängandes över nån motor.

Vi pratade sex. Han menar att jag är snål som inte vill sexa före fan på morgonen medan jag menar att det blir åka av om han kommer på kvällen i normal tid. Bra kvinna reder sig själv säger jag och berättar om dagens hederstund med mig själv. Att där har han sin största konkurrent. Synd att jag inte kan kramas lika bra som han kan.

En kulig sak. Trots jul så känns det just nu som om ekonomin är på fötter igen. Snart är jag där jag vill vara och jag kan börja planera resor. Det är mitt mål, att resa mer. Synd bara att Big aldrig reser, han jobbar bara. Mina vänner reser inte heller så utmaningem är att hitta en hyfsat likasinnad reskamrat. Jag har ju T men han är ju fan full hela tiden, det blir nog så jobbigt i längden.

Borde kanske skriva av mig oftare så inläggen blir kortare 🤔.

Annonser

4 tankar om “Gissa var jag ligger just nu?

    • Jag hoppas jag kommer iväg nånstans om jag nu inte måste skriva som besatt för att bli klar med skolhelvetet…menar den fantastiskt roliga och inspirerande kursen jag läser 😉

  1. Jag skulle säga att allt verkar lika logiskt o förståeligt som vanligt här…När hade du tid o resa sa du o hur gör du för att inte sova bort hela resan ?? 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s