Upploppet…i badkaret förstås 

Det verkar som om badkaret kickar igång skrivlusten, inte dumt jag behöver ventilera skiten ur mig. Exakt sju dagar och fyra timmar till essay inlämning. Sex dagar till språkhistorietentan och fem till inlämning av inriktning till C-uppsat, kandidat tror jag svenska termen är. Kollade igenom mina gamla uppsatser från back in the days. God damn! Jag kunde ju fan skriva klokheter på engelska också. Stolt men inte mer.

Blev taggad av Utb*ldningsr*dion på FB idag angående om att se och ge förslag på pragmatisk  användning. Mailade att det är mycket nu, bla bla bla….fick svar att arvodet var 3k på 90 minuters jobb…bring it sa jag. Min plånbok och Tink-app jublar när det trillar in.

Gamlaste exet ringde angående julen och våra gemensamma barns hemkomst, hur tänker vi och hur fördelar vi umgänget? Dom är snart 30 🙈. Jag knorrade om kräklesshet på jobb och han med. Mitt i allt planerade vi kommande upplevelseturismföretaget. Vi har en plan, thank you  Swedish Lapland, cold and snow. På allvar längtar jag tillbaka till turismen och att vara egen. Så kom med förslag på mer idéer, dyra sådana…inget vi vanliga bönder har råd med 😜.

Å btw glöm Bigs lovsång, det är bara en av mina personligheter som tycker att han är fantastisk. Undra när det blir stora arkivet där? Alla mina personligheter gillar honom men få vill ha en kärleksrelation med honom. Än så länge är det badrumsfilosofen som vinner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s