Det kunde ha slutat riktigt illa

Tjaa och idag var det en aktiv dag. Vaknade vid lunchtid tyvärr, börjar bli en vana. Åt frukost, solen sken ute och jag ville inte göra något alls. Trotsade viljan att inget göra och tog en lång cykeltur eller för mig är 1.5 mil långt iaf :). W ringde halvvägs och pratade om båtar så han fick jag sällskap med till jag kom hem. Turen gick fort när jag pratade i telefon :).

Väl hemma så fastnade jag och pratade med en bybo. Sedan hände något. Massor. Jag fick ett ryck och fortsatte röjning och städning jag påbörjade i fredags. På gården står ett fullastat släp som ska på tippen och jag har ute annons på det jag tycker är värt att sälja.

På fredag blev jag gåutpåkrogensugen vilket jag också gjorde. Rätt tidigt insåg jag att jag är orutinerad och åkte hem, delade taxi med snuyghoglinet men vi åkte till skillda destinationer. Väl hemma ringde jag MNK eftersom vi messat hela veckan. Jag har ju undvikit honom lite men tyckte det var en god idé att ringa ho två på natten för lite sällskap. Fick höra det uppenbara. Vafan kom du inte direkt till mig!! Han bor ett stenkast från puben.

Dagen efter blev jag väckt vid lunchtid av en jättekvinna i hallen. MNK:s syster 😁. Hon vann budgivningen på lite grejer och inte fan hörde jag någon mobil när hon messat att hon skulle komma förbi. Kanske var bra att inte han mötte henne i dörren 😂😁😂.  Istället var det en bakfull människa som glömt tvätta bort sminket som möter henne i sunkig morgonrock.

På lördagkväll var jag bakis å myssugen så jag multimessade mina två alternativ. Ja Big var prio ett pga att han är ett bättre ligg och gillar att mysa…och vi småpussas och hånglar mer. Men eftersom jag saknar moralisk kompass så slängde jag ut alla krokar jag hade. Precis när MNK frågade hur länge det tar att cykla hit så dök Big upp. Jag berättade precis åt MNK att hans syster väckt mig och han höll på att skratta ihjäl sig. Var det du!! Hon berättade det åt mig tidigare!!

Nåja fick säga att jag måste sova blev svintrött. Hej vi hörs. Sedan såg jag och Big film och vänslades massor i flera timmar. Jaaa jag vet jag är en dålig människa och det enda jag tänkte på var pinsamhetsfaktorn om bägge hade dykt upp. What to say?! Big hade hållt minen tror jag mem ändå. Perkele.

Annonser

4 thoughts on “Det kunde ha slutat riktigt illa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s