Ha ibland händer det!

Vilka bryderier alltså. Fick slå knut på hjärnan för att hitta någon lösning på bilbekymret och sedan inse att de nya dyra ledlamporna i takspottarna inte funkar. Mailade elektrikern som lovade att komma förbi idag. Det roliga var att han skrev att de hade funkat!! I flera veckor har de inte funkat alls…wierd. I min värld var det att ledningarna frusit för jag slog igång golvvärmen igår. Månne om han köper den förklaringen :D. Men nu funkar dom jäklarna klockrent i alla fall.

Bilen är det värre med. Insåg ju att MNK inte alls är intresserad av byte efter alla problem och jag tänkte bita i det sura äpplet och boka dyrverkstad ist. Det känns inte värt det med en gammal skitbil men det var alternativet. Men i morse vaknade hjärnan till liv och jag började tänka på den gamla fordonsläraren från grannstaden, han som lagade bilen förr på jobbet. De behöver alltid repobjekt. Slängde iväg en frågan om han jobbade med samma ännu och ja det gjorde han, dessutom här i min håla :D.

snabba beslut blev det. I morgon lämnar jag bilen på fordons med de grejer som behöver bytas. Sååå idag måste jag gasa iväg till Suomifinland och köpa halvsats avgassystem, en ny fläkt och lite annat. Lämnar bilen i morgon och så har de veckan på sig att fixa medan jag är i Stockholm. Lite billigare än förväntat men några tusen kommer det ju att kosta så klart. Har scannat Blocket igår efter en ny och de som är okej ligger kring 10k och det känns inte som om jag vill lägga dom kulorna på en skitbil.

Nu känns allt okej förutom att jag måste superstressa med packningen ikväll.

4 thoughts on “Ha ibland händer det!

  1. Själv har jag ju besiktning i slutet av oktober.. räknar kallt med tusenlappar då. Vet ju redan om bromsproblem, drivrknut o torkarbladshållare i bak. det e bara sånt jag vet.. tillkommee säkert mer. Blää

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s