Bra kvinna reder sig själv

Oftast är det ju så att man gör det. Reder sig för mycket, med lite hjälp från vänner och familj. Problemet är just nu att jag inte VILL reda mig själv. Jag vill ha en handyman som styr upp och fixar alla saker/projekt som jag dragit igång. Det var ju det där med att vara en mycket bra projektledare med tusen idéer och ett sinande konto. Förutom att jag behöver dubbellön så vill jag ha en karl till följande (observera vill, för de flesta sakerna kan jag göra själv men jag vill inte):

 • att bygga färdigt altan, va faaan är en bärlina? Det är visst bjälkar, varför heter det lina då? Det ska skruvas dit med vinkelgrejer och placeras på vissa avstånd, blev helt snurrig bara av att läsa det…och såga det är inte en konst jag behärskar alls!
 • riva gavel och spika och måla. Jag har bokat in snickare och får betala för skiten, dock tänkte jag snåla (se ovan om sinande konto) och riva och måla själv. Asskoj, verkligen! Undra hur många av mina svindyra naglar som ryker under detta moment?
 • bära in däck och fixa i garaget, enough said!
 • hämtar och kör transporten när hästen ska dumpas. Okej jag har gjort det själv sen jag var 18 och är en jävel på att backa släp och transporter på minimala ytor, men jag vill åka i passagerarsätet och wörddjuda i stället. Räcker det inte med att jag med skohorn och vaselin trycker in jättehästen i finkan? DET är ingen barnlek vill jag lova!
 • någon som sätter upp alla pinaler jag köpt till badrummet, jag pekar gärna och dirigerar var de ska sitta men slipper gärna själva uppsättningen.
 • laga rost! Det försöker jag inte ens, bilen har snart dubbel AC om inte trippel. Den behöver massor med TLC och gärna ny olja i motorn, för det syns inte mer på stickan att det ens finns olja i den. Kan själv, men vill inte! Eller jag hittar inte tömma ut grunken och byta filter har jag inte gjort sedan 90-talet. Tanka och köra är det enda jag vill göra med bilen.
 • någon som fixar tjutljudet i diskmaskinen och tvättmaskinen, det är nästan omöjligt att vara inomhus när de två enheterna är igång. De får gärna tömma eländet också. Eller de får inte hänga tvätten eller vika den, det duger dom inte till men starta, och sätta in i garderoben, det lämnar jag gärna över till andra. Diskmaskinen och jag har dock inga djupare relationer och känslor mellan varandra, dock får man gärna sätta grejerna på rätt ställe i lådor och sånt.
 • laga mat och gärna grilla massor! Orkar aldrig, max några gånger per år ids jag damma av grillplatsen.

Ungefär detta behövs just nu, förutom att skeda och gärna styra upp en resa…ligga antar jag kommer på köpet.

Annonser

11 thoughts on “Bra kvinna reder sig själv

 1. Anställ en handyman! För när ensamma kvinnor gör det på tv och i filmer så dyker det alltid upp en snygg yngling med trubbel i blicken och med slitna jeans över höftbenen, lite sexigt nedhasade och så kommer han titta på dig under lugg och le snett och fråga när han kan börja. När han har jobbat ett par dagar och ni har kastat långa blicka på varandra i smyg, går du ut med en kall bärs till honom när han är svettig och då tittar han på dig länge länge och sen lägger han sakta sina stora händer mot dina kinder och kysser dig försiktigt, trevande till en början och sen hungrigt, ivrigt. Det går några veckor, ni älskar och pratar och delar hemligheter. Han snickrar och du står bredvid honom och skrattar korkat ”Är det här en hammare?” och ni ligger i soffan och matar varandra med glass och så ligger ni lite till. Men sen händer det något, det blir en fnurra på tråden och han drar/du sparkar ut honom. Veckorna går och du inser att du är kär. Och han känner samma som du, för en regnig kväll står han på din veranda och säger att han alltid har älskat dig och att han respekterar om du inte känner likadant, men att han åtminstone vill slutföra sitt arbete. Du faller in i hans armar och säger att du älskar honom och så kysser du honom innerligt medans regnet strilar ner över er.

  Så, sätt ut en annons om att du söker en handyman nu, det här kan ju bli bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s