Men snälla!

Ge mig semester nu! Jag orkar inte en sekund till. Fullbokat med jobb hela tiden och sen ett fullbokat hotell där vi skulle bo på Sthlmssvängen. Dyra flyg och allmänt skit just nu. Måste försöka hitta alternativa lösningar, men den där orken att kolla och vända på stenar finns inte. Skulle kunna åka till ett Pris på över tretusen mer än det borde kosta för att då ha mindre att röra sig med. Kastar snart in handduken. Men inte än.

Två dagar kvar av jobb…två men känns som tvåhundra. Gnällblogg.se! Om en vecka kommer allt kännas tusen gånger bättre tröstar jag mig med samt faktumet att jag får vara ensam hemma till på fredag…kanske tröstar jag mig med godis också.

Annonser

12 thoughts on “Men snälla!

  • Ja du jag börjar misströsta måste jag säga! Att det varit stress på jobbet gör att jag skärmar av och inte tar tag i saker. Hatar den defekten jag har…men att få ihop en son å hans jobb, gratis boende, flyg som passar…skitjobbigt och jag önskar nästan att jag inte lovat resan till dottern…kan inte fara utan henne. Nåja det blir vad det blir jag orkar inte stressa upp mig mer.

   • Det är ju nu som man ska börja varva ner inför semester, inte jaga upp sig ÄNNU mer…. Jävla Murphy… *suck*
    Hoppas du får till det hela och att du lyckas ta dig till Gurkstaden för Sol´s party.. vore så kul och träffa dig igen ju.

    • Håller med, varvade ner fint men dessa två veckor har varit hemska. Möten, konferenser, onda kollegor…allt som triggar mina stresspunkter och även min ilska som suger energin ur mig. Fuck Them all! Gaaahh

  • Eller hur! Jag är så sjukt less på allt just nu. En miljon impulser utifrån och bollar i luften som sprider sig för vinden. Vet inte om vi ska Spöa han, min kollega eller mig själv som blir påverkad av idioter så energisystemet kollapsar??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s