Ny favorit

Googla scrambled eggs och spana in Gordon Ramsey’s recept. Provade idag och sen en gång till, satan va gott. Älskar visst portabellosvamp.

Tanken idag var att jobba hemma och åka till Haparanda och tokshoppa. Behövde grejer till hästen och sånt. Dagen blev lite sådär. Gjorde extremt lite jobb fast jag jobbade lite igårkväll så jag hoppas karma är,nådig. Det blev så här: gym klockan 8 mötte wfkillen som jag inte sett och spelat med på månader, hem och jobba, duschar, mat och sen till happis…sprättade många tusenlappar på bland annat nya, krispiga sängkläder, för dyrt sadelunderlägg och så förbrukningsvaror typ tvål för över femhundra. Hem, sov en timme, stall och rida, bestämde oss för betessläpp så det tog massor med tid att fixa. Hemma före 22…glömt laga mat…körde ovanstående recept igen…ååååh vad gott. En öl, en cider och choklad. Vaddå fasta? Vaddå jobba?

Annonser

2 thoughts on “Ny favorit

  1. Tycker det låter som en helt perfekt dag 🙂 Inte göra det man ska, göra av med pengar man kan sätta på vettigare saker och äta saker man inte borde. Men du tränade ju iaf så det borde väl väga upp?! Eller?! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s