Bra dag men med tråkiga besked

Måste bara börja med filmen igår. Fick med alla kidsen så det blev familjekväll vilket var mysigt. Ett gäng filmnördar med dålig humor, det kan väl inte gå fel!! Filmen var bra. En verkligen modern Romeo och Julia saga. R som zombien kallades spelades av han i About a boy. Zombiefilmen har liksom fått en ny vändning i och med denna film. De började leva igen, vilket är nytt i genren. Ungefär som vampyrberättelserna har blivit mer romantiserade på senare tid. Lite roliga stunder och många citat som ännu hänger med.

Idag har jag firat födelsedag i pyjamas, har legat och kollat på film och halvslumrat. Förbaskade allerig! Min barndomskompis kom förbi först med nybakta bullar från sin mamma som är granne med mig. Sedan dök pappa upp, morsan kom hit med mosters karl. Tråkiga nyheter gånger två. En vän och föredetta kollega till pappa dog knall och fall i fredags och min moster togs in på Sunderby sjukhus och det visar sig att hon har cancer och hon har blivit ganska hastigt dålig. Ingen vet hur det kommer att bli med henne. Morfin och antibiotika för nu och så får vi väl se. Så vi satt och pratade lite om det och om de olika chockfaserna för hennes man sa att han kände sig så lugn. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Nu har jag i alla fall duschat och väntar på grabbarna som ska komma och fika. Big skulle komma senare också. Sen blir det god natt och invänta en ny arbetsvecka.

Annonser

12 thoughts on “Bra dag men med tråkiga besked

  1. Må resten av ditt 41 år inte bli som denna dag. Bättre inledning kan man ju ha. Beklagar sorgen och håller tummarna för att din moster repar sig. Kram

  2. Åh, grattis i efterskott fining! Massa kramar! Beklagar samtidigt de hemska beskeden… denna förbannade cancer… Fy. 😦 Håller alla mina tummar och tår för tillfrisknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s