Gammal och ful

Ni som har mitt lösenord och läst mitt dolda inlägg fattar ju att jag har det lite körigt just nu. Ketchupeffekten på crack typ. Dagen idag var väl inte direkt någon dans på rosor men det gick. Har kollat lite strippor och sånt innan jag for hem, fråga inte men så gör vi faktiskt på vårt jobb :D.

På mitt jobb idag mötte jag även ragget sen några helger tillbaka. Damn he’s cute! Eftersom jag kom nerifrån källaren och jag mötte honom som var på väg ner så såg han dessutom väldigt lång ut :D. Vi var ett helt gäng som älgade uppför trapporna och helt plötsligt möter jag hans blick, lika formell och trevlig som min ;). Det roliga var att jag faktiskt sneglade mot bildspelet på teven där alla medarbetare hos dom visas. Tänkte att jag skulle dubbelkolla om han var lika söt som jag minns och när vi möttes i trappen kändes det nästan som om jag såg honom på teven och jag glodde som ett jäkla våp.

Dock så tänkte jag av någon outgrundlig anledning på det Ia skrev häromdan, det där med yngre män och åldersskillnad. Tänkte inte direkt på krämpor MEN uteseendemässigt i övrigt och det som händer med åren. Han var som slät och fin och ser så ung och oförstörd ut. Tycker jag som kände mig som en gammal ragata. Just att han såg så slät ut i ansiktet. Hann inte mer än upp för trappen så gick jag in på toan och såg mig i spegeln. Det var inte samma känsla då när jag såg på mig själv.

Djupa linjer kring munnen, lite lagom rynkig och flammig av stress…kanske lite blank i pannan också och fet så klart. Tur att jag inte ramlade och han fick ta emot mig då hade han varit som en våt fläck :(. Kände mig i vilket fall som helst jävligt ful och gammal. Vilket fick mig att tänka på det där med åldersskillnad. Hur man skulle stå ut om det var något seriöst. Jag tror fan jag skulle tappa självförtroendet totalt att vara tillsammans med någon ung och rynkfri som kan kliva upp på morronen och bara vara snygg utan hjälp.

Något tacksam var jag över att jag tog de där extra minuterna att faktiskt slänga på lite smink kring ögonen och fixa håret trots att jag försovit mig. Nä jag ska ha en gammal och rynkig karl så jag känner mig ung och fräsch. Anar en viss kris här, har aldrig tänkt direkt i de banorna förr. Orka bry sig. Men nu är jag minsann gammal, rynkig, ful och fet och så finnig också.

Nä ursäkta nu ska jag ta och dö en smula.

Annonser

10 thoughts on “Gammal och ful

  1. Ser man på de kvinnor som har betydligt yngre män så är de till 99% tillfixade både här och där tycker jag. Så deras självförtroende är kanske också lite tilltufsat? En lotterivinst kanske vore på sin plats 😉 eller skaffa en riktig man som älskar en trots det där rynkiga ansiktet den vaknar upp med 😀

    • Lotterivinst ja tack, hellre det än en karl för att jag behöver pengar ;). Nu var det ju en rätt hypotetisk fråga iofs för att jag känner mig som en rugguggla. Men man ska inte ens börja tänka tanken märker jag :D. Som ett litet tillägg så söker jag inte och är inte ute efter yngre killar det har liksom bara blivit så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s