Nämen ursäkta att jag blivit ett präkto!!

Inga impulser igår alls. Alla verkade vara på väg ut men jag höll mig i soffhörnet och styrde upp min diet och funderade lite på hästeriet. Inget godis och inget vin, smothies och vatten…kanske någon gravlaxmacka. Kände mig extremt präktig. Om sanningen ska fram kände jag inte för att vara social överhuvudtaget.

Idag har jag varit och ridit på min gamla gubbe. Tänkte att man får den häst man förtjänar. Han är 20+ och beter som som en galen unghäst ibland. Turbomannen med trasig broms. Ryade åt honom att han får bete sig som en man i sin ålder varpå jag började tänka att han lika gärna kunde ha svarat: Right back at ya!! Det är ju inte så att jag är den mest mogna i alla situationer ;).

I övrigt så skulle jag testa att göra laxburgare, har ju hur mycket lax som helst. Känner en som har ett sushihak och får putset samt laxstjärtar och frysen är liksom full med allt. Så jag tog fram ett paket på typ ett kilo och blandade ihop och stekte. Det blev bara 21 stycken!! WTF! Inte undra på att jag inte lagar mat när jag lagar för ett helt kompani. Gör ännu portioner så det räcker för storfamilj trots att jag är singel och på sin höjd har en unge hemma och äter. Massor i frysen och så en låda var till morsan och farsan, det kan dom väl få. Gjorde en mango och avokadosalsa till samt fetaostkram….helvitti så gott!!

Lär nog bli en matlagnings och träningsblogg här i ställer för party och ligga blogg. Ingen ordning. Ska i alla fall träna idag, så de så!

15 thoughts on “Nämen ursäkta att jag blivit ett präkto!!

  1. haha… känner igen det där med matlagningsblogg.. börjar ana att min börjar bli sån med… haha… skall bara satsa på träningen nu. Nu får jag fan bli frisk!!!!!

  2. Haha. Släng in ett ligg och en fylla då och då så har du ju en finfin kombo annars.

    Men du, hur länge tänker Blondie sa sin blogg låst egentligen? 😦

    • Så klart…lite annat måste det ju hända. Om inte annat för att ha nåt att skriva om ;).

      Den där Blondie lever i loverville och låste bloggen i ren paranoia, ska nog ta ett allvarligt snack med henne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s