Filmtips och lite sånt där att minska i vikt

Det blev hemmakväll. Kollade filmen Silver Linings playbook, bra skit…han är ju snygg den där Bradley Cooper så även om den hade varit dålig så hade jag ju sett den ;). Sen har jag laddat ner hela första säsongen av Modern Family och såg några avsnitt, har inte haft tid att följa den så vi får se om den är en hit eller flopp.

Sov länge som faaan och for sedan och fixade stallet samt tog hästen på en promenad. Det är alltid lika skoj att möta folk när jag kommer med min stora balufs och de med sina hundar :D. Middag sedan hos morsan, hon har klagat att jag aldrig är dit. Sist var i november. Väl där var syrran, hennes karl och en väninna där och surrade hål i huvudet på mig. Men jag fick göra bort ett måste i alla fall. Familjumgänge – check!

Party i kväll men jag vet fan inte om jag känner för det. Gillar inte att parta på lördagar för det känns som om man inte hinner vila upp innan arbetsveckan. Dessutom brukar jag träna söndagar så jag är lite restriktiv men återigen när det gäller mig så ska man aldrig säga aldrig.

Nöjd över mig själv i alla fall. Valde bort allt godis igår men drack lite vin. Höll mig inom mina kaloriintervaller, nästan i alla fall. Har planerat att öka proteinintaget så jag beställde proteinpulver för första gången i mitt liv. Jag orkar inte äta så mycket som jag behöver och dessutom så kan jag för enkelhetens skull ta det som mellanmål ist för de obligatoriska förmiddagskaffeskorporna. Av bara farten köpte jag nå jäkla piller också som skulle vara bra för att minska sötsug och öka förbränning och energi och hela baletten. Vetta fan om det funkar men jag testar väl ändå. Känner att jag behöver en extra skjuts eftersom jag inte orkar med dieter. Vanlig mat men lite modifikation. När jag tränar så mycket som jag gör vill jag få i mig tillräckligt.

Annonser

4 thoughts on “Filmtips och lite sånt där att minska i vikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s