Alla hjärtans dag

Min unge är nog den roligaste och jobbigaste som finns. Det där med att komma överens om film blir svårare och svårare för varje år :). Insåg att jag får spara den mest romantiska till helgen när jag är själv. Vi började se Blue Valentine med Ryan Gosling, behöver jag säga mer?? Hon suckade sig igenom halva så vi böt till The Hobbit men då började hon gäspa efter ett tag så det finns två pausade filmer som ska ses.

Efter jobbet var jag och handlade lite åt henne, fixade stall och lagade finmiddag…eller nåt som hon gillar i alla fall. Kycklinglår, pommes, vitlöksbröd och grillad majs. Nothing more, nothing less! Sen filmtajm. Nåja två påbörjade är väl inte fy skam ;).

Jag är också trött som en gnu så det är väl bara att inse att det är sängen som hägrar trots den tidiga timmen. Varför i helvete ska man bli så trött när ljuset börjar återvända?

Hoppas ni alla haft en toppendag även om det bara har varit jobb, en torr bulle och en kopp för kallt kaffe :).

Annonser

6 thoughts on “Alla hjärtans dag

  1. Inget romantiskt dravel och ingen fantasy för henne alltså. Är det bara skräck som lockar henne? Känns ju lite malplacerat på alla hjärtans dag. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s