Balans

Balans. Smaka på det ordet. Det går att få balans i mycket. Välmående, kärlek, arbete, träning, sömn, umgänge ja listan kan göras lång (låter som Ernst med det konstiga efternamnet här) och fungerar i de mesta människors liv förutom ett ynka litet undantag. I en sketen byhålla uppe i norraste norr finns det en röd liten stuga villa där en förtjusande liten människa bor. En god och fin människa som gör allt för alla andra och sliter i sitt anletes svett för att andra ska må bra….okej då lite jävla överdrift med berättarrösten var fin.

Balans finns fan inte det är ett sånt där ord man kan utrota från SAOL totalt. Det är ungefär som skålpund, det behövs inte mer det finna andra enheter nu förtiden. Ja jag har somnat i tid i natt, och sovit som en liten prinsessa…på crack!! Vaknade ffs klockan TRE på eftermiddan! Va i hela glödheta Småland är detta för nåt. Hela dagen åt helvete. Har hämtat en höboll, mockat och gjort stallet och vips så är klockan sju på kvällen. BRAAAAAAA. Lägg till -20 grader på det. Livet är fucking grejt.

Det lilla ljuset i mörkret är att jag faktiskt orkade dra av en 300 kilos höboll från släpet och rulla den in i hagen så hästjävlarna få mat.

Balans, up my ass!!

Annonser

9 thoughts on “Balans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s