Så blir det

32 grader utomhus och jag tänker vare sig sitta hemma eller på buss. Vet ju inte ännu om det är värt att ligga med…menar inte att kalla Kaxig för det ha ha det bara blev. Jg tror han är det, vi snackar sex både i telefon och chatt och han verkar som min sextyp med lite extras som jag inte är så brydd om ;).

Men inget sex alltså, ner på stan handla lite jox och sen mot stugan och familjen i stället. Ska snosa lite på brorsans skitunge.

23 thoughts on “Så blir det

  1. Men åh du har ju fått en hel del sommar du, jag bor på helt fel ställe. 32 grader!! Här är det 17 och mulet som nästan alla andra dagar denna sommar.

    • Det har varit några fina dagar, men så är det ofta vid kusten…det är bättre väder. Bara man åker en bit så är vädret mycket sämre. Du har väl en bit till kusten va..

  2. Nä men vänta nu. Du lagar husmankost, hänger tvätt mitt i natten och tackar nej till sex?

    Det känns som att det ligger en hund begravd här minsann.

  3. Jo det är en bit till kusten men jag tänker även på Västkusten denna sommar, de har ju också haft taskigt väder mest hela tiden. Det verkar vara de östra delarna av landet som gäller. Skulle aldrig ha flyttat från Kalmar…

    • Vi har ofta rätt hyfsade somrar faktiskt. Visst vill jag ha fler soldagar och varmare kvällar. Dock är sommaren kort så man får vara nöjd. Förresten har jag inte kunnat kommentera hos dig på sista tiden…vet inte varför ilska varit tjorv förr men nu har det inte alls gått :-(. Open Id fel tror jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s