Dessa ljuva drömmar

Om det är 13 grader och mulet, måste man vara glad då? När man får gå med morronrock och raggsockar, nästan leta fram torghandskarna för att sitta vid datorn? Känns inte det lite väl onödigt. Jag vill vara ute och njuta av sommaren inte fortsätta sitta i soffan och hänga. Den leken kan jag nu ganska väl. Nog för att jag har sällskap på både WF och chatten men jag hade hellre legat på en strand bland massor med människor och läst en bok medan dottern leker i vattnet.

Gick in på SMHI för att kolla läget, dom skäms över vädret för det står ”Innehållet är för närvarande inte tillgängligt”. Nu ska man kanske börja bli orolig på riktigt ;). Inser att om jag ska få någon sol överhuvudtaget så måste jag bege mig till ett solarium.

I natt har jag drömt att jag har legat och skedat med en varulv! Alcide den där stora snygga mannen i TB. Det var rätt trevligt. Men vilken besvikelse när jag vaknade och insåg att han var borta i morse ;). Börjar nästan inse att det är dags att sluta se såna där serier, börjar bli lite mycket nu. WF killen reagerade på min rullning Skrevat och påstår att det är dags för ett nummer. Det eller som Hamlet säger Gå i kloster Ofelia. Själv la han satyr, vet inte om han vet vad det är men det kändes som ett mönster där.

Igår låg det en godis på min instrumentbräda i bilen. Bara så där, någon på gymmet tyckte väl att jag behövde en :). Ifall någon undrar så låser man inte bilen här, man bara lämnar den och vill man stjäla den så är nyckeln i också…fast lite gömd. I kväll blir det träning igen, kände att det gjorde underverk för min onda rygg. Att hålla igång på Crosstrainern som jag iofs inte gillar men bra för både kondis och rygg.

Alltså titta på karln!! Drömma får man väl ändå? Så där fina finns det inte på mitt gym. Några yngre killar man kan vila ögonen på men mest såna soffpotatisar som jag. Äh nu skriver jag bara för att jag är uttråkad, ger upp.

Over and out!

 

Annonser

9 thoughts on “Dessa ljuva drömmar

  1. Du får kolla in filmen Magic Mike då kanske, han spelar en manlig strippa i den vad jag förstår, eller så kanske det blir lite för mycket för dig? Vad vet jag haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s